Vriendenloterij

Vastelaovendvereiniging de Boereraod

In goed overleg en met het volste vertrouwen heeft De Boereraod besloten om een samenwerking aan te gaan met de VriendenLoterij, en dit brengt goed nieuws voor alle lokale Vastelaovendliefhebbers van V.V. De Boereraod!

Vanaf nu kunnen leden van de VriendenLoterij niet alleen kans maken op fantastische prijzen, maar ook een directe impact hebben op hun gemeenschap door V.V. De Boereraod te steunen. Hoe? Heel eenvoudig! Bij het lidmaatschap van de VriendenLoterij kunnen deelnemers nu De Boereraod kiezen als hun goede doel. Op deze manier gaat een deel van de opbrengst rechtstreeks naar de lokale Vastelaovendvereniging.

De interim-voorzitter van De Boereraod, Teddo Peulen, deelde zijn enthousiasme over deze nieuwe samenwerking: “Dit is een fantastische kans voor onze gemeenschap om samen te komen en onze lokale trots, V.V. De Boereraod, te ondersteunen. We waarderen de steun van de VriendenLoterij enorm en kijken ernaar uit om samen met hen onze Vastelaovendvereniging te laten groeien.”

Dus, als je toch al meedoet aan de VriendenLoterij, waarom zou je dan niet je lidmaatschap nog betekenisvoller maken? Kies De Boereraod als jouw goede doel en draag direct bij aan de bloei van jouw lokale Vastelaovendvereniging. Dit doe je door te bellen met de ledenservice van de VriendenLoterij op telefoonnummer 088-0201020 waarbij je aangeeft De Boereraod te willen steunen met de volgende meldcode: 21320.

Laten we samen bouwen aan een sterke en verbonden gemeenschap, waar joeks en plezeer, en Vastelaovend hand in hand gaan. Doe mee, steun V.V. De Boereraod, en wie weet win jij de volgende keer niet alleen fantastische prijzen, maar ook de dankbaarheid van jouw lokale gemeenschap!