Eindelijk is het zover: De nieuwe website V.V. De Boereraod !

Vastelaovendvereiniging de Boereraod

Na een aantal weken hard werken is eindelijk het moment aangebroken dat we jullie onze nieuwe website kunnen presenteren. Wij zijn dan ook erg blij dat we dit we nog hebben kunnen realiseren voordat het seizoen écht gaat beginnen. Dit was ons zeker niet gelukt zonder de professionaliteit en flexibiliteit van We4Media. Wij willen hen dan ook bedanken voor het geduld en begeleiding: Rob en Senn, bedankt!

Als je door de website heen scrolt en de nieuwe look-and-feel bekijkt, dan zul je merken dat de gebruiksvriendelijkheid van de website is toegenomen.

Het kan niet anders dan dat onze gangmakers (boerebroédspaar en getuuge) én jeugboerebroédspaar prominent op de voorpagina te zien zijn. Daarnaast vind je ook de meest recente nieuwsberichten, direct op de homepage. Zo mis je zeker geen nieuws!

De website is zó gebouwd, dat belangrijke onderdelen van onze vereniging snel en op meerdere plekken te vinden zijn. Wat onze vereniging bijzonder maakt is dat wij meerdere geledingen hebben die V.V. De Boereraod bijzonder maken. Onze geledingen zijn allemaal onderdeel van onze boerenfamilie, want Vastelaovend dat vier je samen! Onze dansgroepen, de boerenjoekskapel, de jeugdcommissie, zijn voorbeelden van geledingen die de hele Vastelaovend zichtbaar zijn voor iedereen in Tegelen en daarbuiten, voor iedereen die onze activiteiten bezoekt.
Onze dansgroepen, oftewel de kinderen, dames en hun trainsters die wekelijks met veel plezier trainen om jaarlijks weer een nieuwe dans de bühne op te kunnen brengen, en zich in hun mooiste pakjes laten zien.
Zonder muziek geen Vastelaovend! Onze boerejoekskapel maakt de tam tam, de remmiedemmie en de joeks daar waar ze gaan. Ze zorgen met hun muzikale begeleiding de juiste noten te (k)raken en daarmee de sfeer meteen op standje ‘gezellig’ te zetten.
De jeugd heeft de toekomst! Klinkt cliché maar is zeker waar. Deze groep jongens en meisjes zorgen er tijdens de Vastelaovend voor dat ons jeugdboerebroedspaar goed wordt begeleid. Zij zijn het leidend voorbeeld van Vastelaovend! Zij vieren bij voorkeur met alle STV verenigingen en Tegelse kinderen samen en doen er dan ook van alles aan om de Vastelaovend in Tegelen te behouden.
Wij zijn trots op onze ereleden, die wij hiërboere, noemen. Dit zijn mensen die in het verleden veel voor de vereniging hebben gedaan en betekend.
Verder vinden jullie tussen onze familie ook het boerengilde terug. Het boerengilde bestaat onder andere uit oud-gangmakers en leden van de raod en damesgarde die deze rol een langere tijd hebben vervuld. Een aantal van deze mensen zijn ook onderdeel van de blauwe brigade. Veel van deze mensen zijn terug te vinden in al onze commissies.
De raod en damesgarde en bestuur tenslotte, sluiten in dit bericht deze rij van geledingen. De mensen die samen met de gangmakers voorop gaan tijdens de Vastelaovend. De mannen met de steek op, of boerenpet en de dames met hun zwarte haarstukje, witte kappen en kanten parapluutjes… jullie kennen ze wel….

Ben je benieuwd wat onze overige commissies allemaal doen? Neem dan vooral een kijkje op de pagina van de commissies zelf. Hierin is alle informatie terug te vinden.

Wij hopen dat iedereen met veel gemak en plezier door onze nieuwe website zal scrollen.

Veel kijkplezier!